Svědectví - Kantor, Alfred (TeMi CZ, s.r.o, 2007)
Kresby židovského mladíka zachycují utrpení v nacistických koncentračních táborech Terezín, Osvětim a Schwarzheide. Soubor více než stovky kreseb představuje unikátní svědectví o životě vězňů v koncentračních táborech. Prosté, téměr naivistické provedení dává výtvarnému projevu etický rozměr. Jedná se o první české faksimilové vydání této kreslené kroniky.