Asertivita umění prosadit se - Civil, Jeanie; Vlčková, Jana (Frýdek Místek Alpress, s. r. o., 2006)
Asertivita je klíčovou dovedností vedoucí k úspěchu jak v zaměstnání, tak v soukromí. Ten, kdo dané umění ovládá, zajistí si úctu nadřízených, spolupracovníků i přátel. Kniha s praktickými návody vám například poradí, jak získat zdravou sebedůvěru, jak si správně zorganizovat práci, jak zvládnout vhodnou komunikační taktiku, jak řešit konflikty či jak zdůraznit své přednosti.
Keywords: anglická literatúra; asertivita; sebavedomie; konflikty -- ich zvládanie; neverbálna komunikácia; populárno-náučné publikácie