Brisingr Oheň, Odkaz dračích jazdcov 3. - Paolini, Christopher; Petríková, Jana; Havranová, Mária (Bratislava Fragment, 2009)
1.časť: Eragon
2.časť: Eldest
3.časť: Bringr
4.časť: Inheritance
Prísahy, skúšky oddanosti, vzbura vrcholíů Putovanie Eragona a dračice Zafiry sa ani zďaleka nekončí. Čakajú ich ďalšie ťažké skúšky v boji dobra proti temnému zlu, ale v príbehu už nejde len o nichů Ako sa bude vyvíjať osud celého Kráľovstva a jeho obyvateľov? Ak sa vám páčili knihy Eragon a Eldest, od pokračovania Brisingr sa nebudete môcť odtrhnúť! Fascinujúci príbeh je plný napätia, nečakaných odhalení a zvratov a nechýba v ňom ani Zafirin nežný humor.
Keywords: americká literatúra; fantastické romány; Odkaz dračích jazdcov