Idiotár - Gregor, Peter slovenský básnik, prozaik, dramatik a autor rozhlasových hier 27. februára 1944 - 11. marca 2014 (Pectus, 2008)
Kniha aforizmov a epigramov z dielne známeho slovenského autora, ktorý nekompromisne nastavuje satirické zrkadlo nielen čitateľom. Postrehy, sentencie, narážky... Pikantné, miestami cynické, s miernou dávkou čierneho humoru, no poctivé, citlivo prežité. V každom prípade táto kniha by nemala chýbať v knižnici každého, kto hľadá najkrajšie skvosty súčasnej slovenskej poézie v próze.