Uč sa po anglicky s rozprávkou - Zhabska, T.S (Junior, s.r.o, 2009)
Učíte sa po anglicky? Ak áno, tak si skúste prečítať tri anglické rozprávky v tejto knižke - Jack a fazuľa, Tom Tit Tot a Ryba a prsteň.