Uč sa po anglicky s rozprávkou - Zhabska, T.S.; Řezníčková, Dana; Brinzevich, T. (Bratislava Junior, s.r.o., 2009)
Učíte sa po anglicky? Ak áno, tak si skúste prečítať tri anglické rozprávky v tejto knižke - Jack a fazuľa, Tom Tit Tot a Ryba a prsteň.
Jednoduché rozprávkové texty sú ako stvorené na nácvik čítania v cudzom jazyku.
Keď si nebudete vedieť rady alebo narazíte na neznáme slovíčko, stačí sa pozrieť na slovenský preklad na protiľahlej strane či do slovníka na konci knižky.
Pri čítaní vás určite pobavia vtipné ilustrácie.
Keywords: Jack a fazuľa; Tom Tit Tot; poľská literatúra; literatúra pre deti; rozprávky - autorské; texty v angličtine; dvojjazyčné texty; pre čitateľov od 6 rokov