Veršované rozprávky - Mešťanová, Terézia (Knižné centrum, vydavateľstvo, 2008)
Kniha obsahuje rozprávky: Soľ nad zlato, Kráska a netvor, O dvanástich mesiačikoch, Divotvorný mlynček, Šípková Ruženka, Čert a Kača, Perníková chalúpka, Zlatovláska, Palculienka, Zlatá rybka.