Veršované rozprávky - Mešťanová, Terézia; Vrabec, Ján (Žilina Knižné centrum, vydavateľstvo, 2008)
Kniha obsahuje rozprávky: Soľ nad zlato, Kráska a netvor, O dvanástich mesiačikoch, Divotvorný mlynček, Šípková Ruženka, Čert a Kača, Perníková chalúpka, Zlatovláska, Palculienka, Zlatá rybka.
Keywords: Soľ nad zlato; Kráska a netvor; O dvanástich mesiačikoch; Divotvorný mlynček; Šípková Ruženka; Čert a Káča; Perníková chalúpka; Zlatovláska; Palculienka; Zlatá rybka; slovenská literatúra; literatúra pre deti; poézia; rozprávky - ľudové; pre čitateľov od 6 rokov