Medvedík Medík - Štefánková, Mária (Junior, s.r.o, 2007)
Rozprávka o medvedíkovi, ktorý je nešťastný, lebo má veľké uši, veľký nos a potrebuje pomoc... Rozkošné príhody malého medvedíka o jeho hrách s kamarátmi, o tom, ako sa prestal báť búrky i o tom, ako sa stratil oteckovi. ..