Ako poznať Božiu vôľu vo svojom živote - Venden, Moris (Advent-Orion, s.r.o, 2008)
Vyhľadávaný rečník a kazateľ Morris L. Venden sa vo svojej knihe zaoberá otázkami, ktoré si kladieme, keď chceme rozpoznať Božiu vôľu vo svojom živote. Autorov duchovný a súčasne praktický prístup napomáha čitateľovi nielen lepšie poznať Boha a Jeho vôľu, ale aj porozumieť tomu, kde sa nachádza vo vzťahu s Bohom.