Ako poznať Božiu vôľu vo svojom živote - Venden, Moris; Muntágová, Viera (Vrútky Advent-Orion, s.r.o., 2008)
Vyhľadávaný rečník a kazateľ Morris L. Venden sa vo svojej knihe zaoberá otázkami, ktoré si kladieme, keď chceme rozpoznať Božiu vôľu vo svojom živote. Autorov duchovný a súčasne praktický prístup napomáha čitateľovi nielen lepšie poznať Boha a Jeho vôľu, ale aj porozumieť tomu, kde sa nachádza vo vzťahu s Bohom.
Kniha popisuje osem krokov – každý v samostatnej kapitole na poznanie Božej vôle:
1. Božia vôľa a vaša vôľa
2. Božia vôľa a vaše pocity
3. Božia vôľa a Božie slovo
4. Božia vôľa a Božia prozreteľnosť
5. Božia vôľa a vaši priatelia
6. Božia vôľa a vaše modlitby
7. Božia vôľa a vaše rozhodnutie
8. Božia vôľa a a pribuchnuté dvere
Keywords: americká literatúra; náboženstvá; kresťanstvo; Boh a človek; populárno-náučné publikácie