Syn zabijaka - Perry, Thomas americký autor 1. januára 1947 (Slovenský spisovateľ, 2009)
Hlavný hrdina napínavého trileru, nájomný vrah, majster vo svojom „odbore“, sa stane nepohodlným pre mafiu, keď na jej objednávku odstráni amerického senátora. Rozruch v podsvetí zmobilizuje strážcov zákona, a tak onedlho má profesionálny zabijak za pätami nielen mafiánov, ale aj mladú kriminalistku Elizabeth...