Lovci prízrakov na strašidelnom hrade. 3. - Funkeová, Cornelia nemecká autorka pre deti 10. decembra 1958 (Slovart s.r.o, 2009)
Teodora Zhrýzaného sa zmocňuje zúfalstvo. Len čo sa stal správcom hradu Šerý vrch, už ho zo spánku vytrhávajú hrôzostrašné zvuky a nepochopiteľné strašidelné javy. Tu mu môžu pomôcť už len najlepší lovci prízrakov na svete. Tom Tomský, Hedviga Rascovicová a prízrak Hugo začínajú pátrať po príčine nevysvetliteľných udalostí. A zakrátko sa zoznámia s Krvavou barónkou...