Noviny pre psov 2. - Duncanová, Lois; Diamantová, Elena (Bratislava Ikar, 2010)
Andi a jej brat Bruce sa museli rozlúčiť so svojím hotelom pre psov, no Andi má nový projekt ľ noviny pre psov. Noviny Hav-hav s článkami určenými pre psov vyvolajú v mestečku Elmwood senzáciu a nájdu si nadšených čitateľov. Keď deti dajú noviny aj na internet, začnú ľuďom ich štvornohí priatelia miznúť. Deti sa s prosbou o pomoc obrátia na tetu Alicu, lebo vedia, že má detektívne schopnosti. Spoločne vymyslia plán, ako prísť zlodejom na stopu. Podarí sa im nájsť psíkov a odhaliť prefíkaných únoscov?
Keywords: americká literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; príbehy o zvieratkách; Hotel pre psov; pre čitateľov od 11 rokov