Deň džinovských bojovníkov. 4. - Kerr, Philip anglický autor krimi 22. februára 1956 - 23. marca 2018 (Slovart s.r.o, 2008)
V štvrtom príbehu džinovských dvojčiat Johna a Philippy Gauntovcov sa snažia zachrániť svoju mamu, ktorá sa musela odobrať do Babylonu, aby sa tam zbavila všetkých citov a stala sa najvyššou sudkyňou džinov - modrým džinom babylonským. Dvojčatá sa musia vydať na nebezpečnú púť bez akýchkoľvek džinovských schopností. Odhalia diabolský plán dávneho čínskeho cisára, ktorého sa zmocnil zloduch Iblis a ohrozuje milióny detí na celom svete. Podarí sa Philippe a Johnovi prekaziť Iblisov plán na narušenie rovnováhy šťastia a smoly vo svete?