Filozofická antropológia - Gálik, Slavomír (IRIS - Milan Štefanko, 2008)
Cieľom práce je uviesť čitateľa do základných tém a problémov filozofickej antropológie. Je spracovaná ako učebnica určená najmä študentom filozofie a filozofických disciplín.