Človek - masmédiá - realita - Seilerová, Božena; Seiler, Vladimír (IRIS - Milan Štefanko, 2008)
Od čias Immanuela Kanta vo filozofickej tradícii zaznieva myšlienka o subjektívnej transformácii objektívnej reality, spočiatku na úrovni poznávacích schopností človeka, neskôr jazyka. V súčasnosti sa táto transformácia skúma už komplexnejšie a zahrňuje aj prostriedky masovej komunikácie...