Základy konstruování - Svoboda, Pavel; kol. autorov (Akademické nakladatelství Cerm, s.r.o, 2008)
Tato publikace je určena jako učebnice pro tvorbu výkresové dokumentace studentům a učitelům vysokých škol se zaměřením na strojírenství.