7+7x7 sedem plus sedem krát sedem - Bielik Stanislav; Bieliková, Marcela (Advent-Orion, s.r.o, 2010)
Sú dni, v ktorých môžete prežiť neobyčajné dobrodružstvá, no stačí urobiť jedno nesprávne rozhodnutie a budete balansovať na hrane medzi životom a smrťou. A potom sú dni, keď prežívate drobné udalosti, ktoré preveria váš charakter, vaše zásady i vieru. Ale tie zdanlivo nepodstatné každodenné rozhodnutia môžu zásadne ovplyvniť vašu budúcnosť. Opäť sa bude rozhodovať o vašom živote, ale tentoraz o večnom. Príbehy, ktoré pútavo rozprávajú o odvahe ľudí dávnych i súčasných čias, vašich rovesníkov i tých, ktorí sa svojou odvahou a vytrvalosťou zapísali do histórie, vás zavedú na tichomorské ostrovy, do indického pralesa, ale aj do sveta, ktorý vás každodenne obklopuje.