Rozprávkový venček - Košková, Dagmar; Ďurinová, Nataša (MATYS, 2001)
Známe a krásne rozprávky, obľúbené porekadlá, spievanky a príťažlivé farebné ilustrácie určite patria k hodnotám, podľa ktorých sa veľkí i malí čitatelia rozhodujú, či knižka získa ich priazeň a poteší ich srdcia. V tomto výbere nájdu svoje obľúbené klasické príbehy a verše staré mamy a ich vnúčatká.