Film pre psov. 3. - Duncanová, Lois (Ikar, 2010)
Voľné pokračovanie úspešných románov Hotel pre psov a Noviny pre psov. Andi napíše filmový scenár, nakrúti video a pošle ho do súťaže Psi v akcii. Spolu s kamarátmi ju čaká dobrodružná cesta do Hollywoodu!