Film pre psov 3. - Duncanová, Lois; Diamantová, Elena (Bratislava Ikar, 2010)
Voľné pokračovanie úspešných románov Hotel pre psov a Noviny pre psov. Andi napíše filmový scenár, nakrúti video a pošle ho do súťaže Psi v akcii. Spolu s kamarátmi ju čaká dobrodružná cesta do Hollywoodu!
Keywords: americká literatúra; literatúra pre deti; príbehy o deťoch; príbehy o zvieratkách; Hotel pre psov; pre čitateľov od 11 rokov