Kronika medicíny - Schott, Heinz; Müller, Wilhelm; Roelcke, Volker; Wolf-Braun, Barbra; Schadewaldt, Hans (FORTUNA PRINT, 1994)
História odvekého zápasu ľudstva so smrťou a chorobami spracovaná v podobe výpravnej chronologicky usporiadanej faktografickej príručky.