Moderná kuchárka - Kaltenbach, Marianne; Ehlert, Friedrich Wilhelm (Nezávislosť, 1994)
Dvaja skúsení majstri svojho odboru predkladajú touto knihou perfektnú kuchárku pre začiatočníkov a nepostrádateľnú príručku pre profesionálov. V kuchárke nájdete plno receptov a taktiež plno fotografií k receptom.