Moderná kuchárka - Kaltenbach, Marianne; Ehlert, Friedrich Wilhelm; Tvrdoňová, Ivica (Bratislava Nezávislosť, 1994)
Dvaja skúsení majstri svojho odboru predkladajú touto knihou perfektnú kuchárku pre začiatočníkov a nepostrádateľnú príručku pre profesionálov. V kuchárke nájdete plno receptov a taktiež plno fotografií k receptom.
Keywords: nemecká literatúra; príprava jedál -- príprava; kuchárstvo; kuchynské prístroje; potraviny v kuchyni; recepty -- na varenie; populárno-náučné publikácie; kuchárske knihy