Encyklopédia turistiky - McManners, Hugh; Stloukal, Eduard (Bratislava Príroda, 1997)
Praktická příručka, která vás naučí, jak přežít v přírodě a poradit si v drsných podmínkách.
Keywords: anglická literatúra; turistika; turistický výstroj; život v prírode -- táborenie -- príprava potravy; populárno-náučné publikácie; encyklopédie