Prehľad anglických skratiek v elektrotechnike - Jarošek, Jozef (Edícia elektrotechnickej literatúry, 1990)
Príručka je určená pracovníkom v československom elektrotechnickom priemysle, pedagógom a poslucháčom stredných a vysokých škôl technického zamerania a všetkým tým, ktorí prichádzajú do styku s anglickými elektrotechnickými skratkami.