Prísľub lásky - Spencerová, La Vyrle americká autorka 17. júla 1943 (IKAR, 1998)
Eddie Olczak z amerického mestečka Browerville žije spokojným rodinným životom až do chvíle, keď ho tragická nehoda oberie o to najcennejšie - milovanú manželku Krystynu. Spolu s dvoma malými dcérkami prežíva hlboký žiaľ a uzatvára sa do svojej bolesti. Len pomaly a ukradomky vstupuje do jeho života nová láska, v ktorú už vôbec nedúfal.