Veľká kniha pre malých majstrov. 4. - Mühová, Andrea (Lienka, 1998)
Zábavné skladačky a vystrihovanky z papiera. Tu sa rodia krásne veci: masky, zvieratká, ozdoby, darčeky, z ktorých majú radosť všetci. S návodmi a prílohou vzorov..