Volanie Litmanovskej hory - Tančáková, Monika (Akcent print, 2009)
Básne do tejto zbierky nevznikali cielene, ale plynuli z citlivej duše autorky dlhé roky. Konkrétne od roku 1993, keď bola Monika Tančáková v čase údajných zjavení Božej Matky po prvý raz na hore Zvir.