Na Petrovom stolci. 1. - Judák, Viliam (Spolok svätého Vojtecha, 2010)
V priebehu trvania Kristovej Cirkvi sa na jej čele podľa úradného zoznamu do dnešných čias vystriedalo 265 pápežov, najvyšších duchovných pastierov...