Na Petrovom stolci 1. - Judák, Viliam (Trnava Spolok svätého Vojtecha, 2010)
V priebehu trvania Kristovej Cirkvi sa na jej čele podľa úradného zoznamu do dnešných čias vystriedalo 265 pápežov, najvyšších duchovných pastierov...
Keywords: Na Petrovom stolci; slovenská literatúra; náboženstvá; kresťanstvo; cirkevné dejiny; pápeži -- biografie -- 1.-10. storočie; populárno-náučné publikácie