Žrebec. 1/1 - Collinsová, Jackie anglicko-americká autorka 4. októbra 1937 - 19. septembra 2015 (REMEDIUM, 1994)
Hobo je miesto, kde kraľuje Tony Black, populárny šéf a dobre platený žrebec klubu. Ako spoločník v rozptýlení a nezáväzných hrách bohatých však spoznáva, že láska má aj inú podobu. Žrebcom sa začína séria svetoznámych bestsellerov. Tony stvárňuje novodobého hochštaplera, miláčika, ktorého priazeň žien vynáša nahor po spoločenskom rebríku.