Friday - Heinlein, Robert A. (AG Kult Praha, 1992)
Friday je profesně zcela sebevědomá, špičková agentka se specializací bojový kurýr. Plné profesní nasazení si ovšem kompenzuje neustálými trablemi v osobním životě a zkoumáním, jaký sociální model soužití bude pro ni nejvýhodnější...
Keywords: sci - fi; anglická literatúra