Hrad mám, hľadám princa - Kubelka, Susanna 1942- (IKAR, 1996)
Ani šľachtický pôvod či dobrá výchova nie sú zárukou, aby sa hrdinka príbehu Annette nezaplietla do pochybného vzťahu so snobským krásavcom Danielom. Opustí kvôli nemu malebné prostredie stredovekého hradu, na ktorom vyrastala u svojho strýka Eduarda. Po piatich rokoch sa pokorne vracia domov - samozrejme bez peňazí,čo zdedila, no o dačo múdrejšia. Na hrade Kronegg ju čakajú vzrušujúce dni - strýko je na stope uhorskému korunovačnému pokladu, pricestuje stará mama, ktorá tu veľkolepo oslávi svoje osemdesiate narodeniny, a Annette napokon stretne svoju veľkú lásku. A tak sa tento humorný príbeh plný prekvapujúcich zápletiek šťastne skončí.