Otcovské znamienka - Štepka, Stanislav slovenský autor, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, zakladateľ a vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla 26. júla 1944 (Slovenský spisovateľ, 1998)
Obsahuje 7 divadelných hier Stanislava Štepku.