Otcovské znamienka - Štepka, Stanislav slovenský autor, dramatik, režisér, scenárista, herec, textár, zakladateľ a vedúca osobnosť Radošinského naivného divadla 26. júla 1944; Vančo, Miloš (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1998)
Obsahuje 7 divadelných hier Stanislava Štepku.
Keywords: Ženské oddelenie; Vygumuj a napíš; Lás-ka-nie; Materské znamienko; Kino Pokrok; Tata; Konečná stanica; slovenská literatúra; drámy; divadelné hry