Sedem hier - Karvaš, Peter slovenský autor, dramatik a divadelný teoretik 25. apríla 1920 - 28. novembra 1999; Števček, Ján; Imro, Igor (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1987)
Knižný výber z jeho dramatických diel vyšiel roku 1987 pod názvom Sedem hier a autor doň zaradil hry napísané v 70. a 80.
Mimo edície.
Keywords: Nultá hodina; Hmlisté ráno; Súkromná oslava; Dvadsiata noc; Zadný vchod; Nebo-peklo; Nočná návšteva; slovenská literatúra; drámy