První krev - Schaefer, Jack (Mladá fronta, 1993)
Kniha obsahuje novely První krev, Rota zbabělců a Keanův pozemek.Mistr westernu opět ukázal, co v něm je. Kdo si oblíbil jeho Muže se srdcem kovboje, nebo Jezdce z neznáma, měl by sáhnout i po knize První krev.