Major Terazky a jeho dobrodružstvá : Čierni baróni, 3. diel - Švandrlík, Miloslav (1990)
Pokračovanie Čiernych barónov odzrkadľuje tú časť národnej tragickej histórie, keď vo vysokých i nižších funkciách pracujú ľudia, ktorí na to nemajú ani intelektuálne, ani organizačne...