Diagram blesku Výber z poézie - Brezina, Ján; Tomčík, Miloš 1922-; Kaznaková, Dagmar; Hložník, Vincent 1919- (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1986)
Vybrané básne chronologicky mapujú celé teritórium Brezinovej poézie...
Keywords: slovenská poézia; na prednes SŠ