Ako uloviť milionára - Goldsmithová, Olivia americká autorka 1. januára 1949 - 15. januára 2004; Kucharíková, Anna (Bratislava Motýľ, 1998)
Existuje viacero spôsobov, ale len málokto by uveril, že sa to môže podariť sedemdesiatročnej dáme. Na prvý pohľad humorne ladený príbeh troch súrodencov, do ktorých života náhle vpadne príliš starostlivá matka, skrýva v sebe hlbokú sondu do osudov ľudí dnešnej strednej a staršej generácie, a hoci sa čitateľ smeje od začiatku až do konca knihy, často je to smiech cez slzy.
Keywords: americká literatúra; spoločenské romány