Nebezpečné dámy - Foxová, Natalie; Medveďová, Eva; Takáčová, Libuša (Bratislava IKAR, 1998)
Jess a Abby sú sestry, ale také odlišné, že by nikomu ani vo sne nezišlo na um dávať ich dokopy. Ich vernou mužskou kópiou sú zasa bratia Oliver a Will. Keď sa Jess a Abby rozhodnú pohrať sa s bratmi ako mačka s myšou, ešte netušia, že ich intrigy povedú k únosu a navyše k vzrušujúcej vojne pohlaví. Divá, neskrotná Jess sa zaľúbi do zdanlivo škrobeného Willa, zatiaľ čo Oliver nevie pochopiť, prečo sa bezočivá Abby tvári ako stelesnené neviniatko. Prefíkané sestry však nevedia, že aj Oliver a Will im chystajú pascu...
Keywords: anglická literatúra; ľúbostné romány; romance