Nebolo mi do smiechu - Heller, Joseph americký autor 1. mája 1923 - 12. decembra 1999; Speed, Vogel (SLOVART, 1998)
So svojráznym prístupom a humoristicko-satirickým podtónom nám dvaja autori-kamaráti, umelci-bonviáni, gurmáni a obdivovatelia pekných žien na pozadí nepríjemného nemocničného prostredia podávajú fascinujúcu atmosféru americkej metropoly hmýriacej sa slávnymi osobnosťami zo sveta filmu, šoubiznisu, hudby a literatúry (Mario Puzo, Dustin Hoffman, Mel Brooks, Woody Allen, Paul Simon) i príslušníkmi smotánky, ku ktorým patria aj členovia kennedyovskej rodiny...