Pólo - Cooperová, Jilly anglická autorka 21. februára 1937 (IKAR, 1998)
Pólo nie je len šport, je to životný štýl. Ľudia, ktorým učarili kone, riziko, krkolomná jazda a veľké peniaze za tým - bohatí patróni hľadajúci najlepších hráčov, kupujúci najlepšie kone, zvádzajúci cudzie manželky. Bohatstvo, láska, vášeň, nevera, tajomná minulosť, nečakané rozuzlenie, to všetko sa ukrýva na stránkach tejto knihy.