Ako sa utvára láska - Bradshaw, John (GARDENIA, 1995)
V tejto knihe autor ponúka nové sposoby , ako pochopiť naše najdôležitejšie vzťahy s rodičmi ,deťmi, priateľmi a nami samými ,s prírodou a s Bohom.