Ako sa utvára láska - Bradshaw, John; Višňovská, Jana (Bratislava GARDENIA, 1995)
V tejto knihe autor ponúka nové sposoby , ako pochopiť naše najdôležitejšie vzťahy s rodičmi ,deťmi, priateľmi a nami samými ,s prírodou a s Bohom.
Keywords: americká literatúra; osobnosť -- vývoj; interpersonálne vzťahy; rodina; priateľstvo; láska; populárno-náučné publikácie