Inteligenčné testy - Siewert, Horst H. (IKAR, 1997)
Pri výbere vhodných uchádzačov do zamestnania alebo na štúdium hrajú rozhodujúcu úlohu inteligenčné testy. V tejto knižke nájdete súhrn cvičení, ktoré vám uľahčia prípravu na vyplňovanie osobných dotazníkov, prijímacie rozhovory a na samotné testy. Vďaka nim pochopíte ich ?zákernosti?, spoznáte vlastné slabiny a pri opakovanom absolvovaní testov ?naostro? dosiahnete výrazne lepšie výsledky. Publikácia je určená tým, ktorí sa hodlajú podrobiť príslušným testom, ale aj tým, ktorí si chcú iba vypočítať vlastný inteligenčný kvocient.