Inteligenčné testy - Siewert, Horst H.; Sýkorová, Monika (Bratislava IKAR, 1997)
Pri výbere vhodných uchádzačov do zamestnania alebo na štúdium hrajú rozhodujúcu úlohu inteligenčné testy. V tejto knižke nájdete súhrn cvičení, ktoré vám uľahčia prípravu na vyplňovanie osobných dotazníkov, prijímacie rozhovory a na samotné testy. Vďaka nim pochopíte ich ?zákernosti?, spoznáte vlastné slabiny a pri opakovanom absolvovaní testov ?naostro? dosiahnete výrazne lepšie výsledky. Publikácia je určená tým, ktorí sa hodlajú podrobiť príslušným testom, ale aj tým, ktorí si chcú iba vypočítať vlastný inteligenčný kvocient.
Bibliogr. s. 151-152
Keywords: inteligencia -- testy; logika; IQ testy