Sila pozitívneho myslenia. 1. - Peale, Norman Vincent (EVOS, 1999)
Kniha odhaľuje fascinujúce schopnosti človeka ustavične na sebe pracovať, ukazuje, ako sa možno vyrovnať s problémami a nájsť skutočné hodnoty, ponúka dynamické a spoľahlivé pravidlá, ktoré smerujú k vytúženému a vysnívanému cieľu, pomáha vypestovať si pozitívny spôsob myslenia a vieru v moc vlastného vedomia. Ak ste dosiaľ v živote nenašli tie pravé a inšpirujúce hodnoty, táto kniha vám ponúka cesty, ako dosiahnuť svoj cieľ.